Декоративен Камен и Тула Gile-Stone

Фирма која е активна на пазарот повеќе од 5 години и која професионално се занимава со декоративен камен и тула. Уредување на вашите домови, деловни простории, канцеларии, фасади по ваша желба. Располагаме со четири модели со највисок квалитет кои го прават нашиот производ докажан на пазарот како за внатрешна така и за надворешна употреба. Каменот е изработен од перен мелен гранит со цементо кој не се рони, не мириса и не пука, а воедно е еко производ. Исто така ви нудиме и професионална монтажа по која нема да имате потреба да се грижите за нередот. Исто така бојата и нијансата на каменот и на фугата е по ваш избор на лице место. Нашиот тим ви нуди и можност за поставување на кабли за скриено светло или сијалички на самиот ѕид, поставување на елементи од комода или полици и држачи за ТВ брзо и професионално. За сите дополнителни информации исконтактирајте не на вибер.